Sertéspestis hatékony fertőtlenítőszerei

 VIROCID fertőtlenítőszerVIRKONTM S fertőtlenítőszer
JELLEMZŐISzéles körűen alkalmazható az állattenyészésben és az élelmiszeriparban.Széleskörűen alkalmazható az állattenyésztésben. Hatékonysága több mint 500 kórokozóval szemben bizonyított.
AJÁNLOTT
felhasználás
Falak, padozatok, továbbá mindenféle felület, gépek, berendezések, lábfürdők, szállító eszközök és járművek fertőtlenítésére.Állattartó épületek, felületek, etető- és itatórendszerek, eszközök és berendezések, légterek, járművek, és lábbelik ferőtlenítésére.
 Magas koncentrátumú, többkomponensű, habosítható, ködösíthető, hatékony vírusok, baktériumok és gombák ellen.Nagynyomású mosóberendezéssel vagy háti permetezővel finom permetköd formájában permetezve, hideg és melegköd képző készülékkel és fertőtlenító oldatként is használható.
  Környezet- és felhasználóbarát fertőtlenítőszer egésszégügyi határértéke: 15 perc kitettségi idő alatt 0,05 ppm. 0,5%-os Virocid oldat permetezve: 0,0019 ppm 0,5%-os Virocid oldat habosítva: 0.0016 ppm    Munkaoldat készítése: 1. Állapítsuk meg, hogy milyen koncentrációjú munkaoldatra van szükség a fertőtlenítési módot figyelembe véve.2. Az e célra rendszeresített mérőedény segítségével mérjük ki a megfelelő hígítási arány eléréséhez szükséges VIRKONTM S por mennyiséget.3. Adagoljuk a VIRKONTM S port a vízhez és a teljes feloldódásig alaposan keverjük el.
HATÉKONYSÁGI
tesztek 
VIROCID teszteredmények 
VIROCID katalógus 
VIRKON TM S teszteredmények
Baromfi teszteredmények
KISZERELÉS1 liter, 5 liter, 10 liter1 kg, 10 kg
 További információt kérekTovábbi információt kérek